vorige dag home

13. Verslag van Vrijdag 07-10-2005 (Luxor - Ca´ro - Amsterdam).

Half vijf opstaan. Het onderschrift bij de eerste foto luidt dan ook: "Toch echt veel te vroeg." Zonder ontbijt in de bus. Maar geen nood, Mehawed heeft weer ontbijtboxen geregeld bij het hotel. Terwijl we de koffie nog niet ophebben moeten we 25 minuten te vroeg gedwongen boarden, om er achter te komen dat men ca. een half uur vertraging verwacht i.v.m. te weinig zicht in Ca´ro. Na een half uur worden wij uit het vliegtuig gelaten, men verwacht meer vertraging.

Als groep bestellen wij weer koffie en thee. Om, precies op het moment van afrekenen, er achter te komen dat we weer onmiddelijk moeten boarden. Koffie maar meenemen dus. Zo verschijnen wij met een behoorlijke vertraging op Ca´ro waar wij vliegtuig net op tijd halen. Dit levert wel wat lichte stress op bij sommigen van de groep. Al met al vertrekt Amsterdam met nauwelijks vertraging en die lopen wij onderweg nog in.

Op Schiphol moeten wij enige tijd wachten op de koffers, hetgeen de tijd geeft voor het nemen van afscheid. Wat een fantastische reis.

Persoonlijke ervaringen:

Egypte, land van tegenstellingen. Als 'rijke' westerling en voelend mens werden mijn gevoelens best wel weer op een roetsjbaan gezet. Deze reis was toch anders dan de vorige, meer op het gevoel. Dank je wel Ineke, Frank, Mehawed... Ja, die lijst wordt te lang, want iedereen heeft meegewerkt aan mijn ervaring. Als ik klaar ben met de groepsleden, dan komt al gauw lachende Sayid naar boven. Of die grappige Derwishj-danser met zijn belletjes. En ook die lijst wordt te lang. Het is weer achter mij en ik vind het moeilijk om in het nu te komen.
Herman

12 Foto's:

Vroeg, veel te vroeg
Terugtocht kenmerkt zich door veel napraten
Ook het afscheid bij de koffers
Een stil moment, wachtend op de trein
vorige dag home

Diemen, 11 oktober 2005, Herman (last change: 08-01-2006)
Mederezigers die foto's of teksten willen toevoegen, kunnen ze mailen naar isabereis@handig4u.nl.


Voor meer informatie over : http://isabe.tiscaliweb.nl/